Евродепутатът от ЕКР и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки отправи призив към

...
Евродепутатът от ЕКР и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки отправи призив към
Коментари Харесай

Джамбазки за COVID-19: Без паника, българите сме преживяли много по-тежки предизвикателства

Евродепутатът от ЕКР и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки отправи апел към жителите. Във Facebook страницата си той моли за персонална хигиена, почитание към медиците и най-много да не се поддаваме на суматоха, съобщи вести.бг.

 

" Уважаеми сънародници и съидейници. Дълго време умишлено избягвах да разисквам настоящата към днешна дата тематика.

Може би тъй като не съм нито екзорсист, нито плоскоземец, нито анти-ваксър, нито уринотерапевт, нито богохулник, нито имам вяра в идиотски тайни теории.

Не съм и политически разбойник, който би се възползвал от страха, суматохата и неграмотността на сънародниците ни, с цел да сее нервност и подправени вести, с цел да саботира напъните на медицинските лица и да натрупа срамен политически капитал. Подобни негодници заслужават единствено и само позорно пренебрежение. Защото нямам подобаващото обучение, професионален и житейски опит.

По тази тематика би трябвало да приказват медици, вирусолози, епидемиолози. В тази връзка - имам цялостно доверие на опита, знанията, напътствията и препоръките на генерал-майор, професор, лекар на медицинските науки Венцислав Мутафчийски, военните лекари от ВМА и българската войска, и цивилните медицинските експерти от щаба.

Само в София има най-малко два " докторски " паметника, един в Докторската градина, един пред постройката на Института по заразни и паразитни заболявания. Може би в този момент ще стартираме да почитаме и да отдаваме дължимото на знанията, напъните и отдадеността на хората с бели престилки, под пагон или цивилни, които ежедневно рискуват своя живот, с цел да опазят нашия. Дължим им го.

Това са хората, които са посветили години от живота си на медицината и имат знанията в областта на вирусологията и епидемиологията.

В качеството си на български представител в Екологичен потенциал, ще Ви прикани за следното, уважаеми:

Не се поддавайте на суматоха и нервности, не разпространявайте подправени вести, спазвайте напътствията на медицинските лица, пазете естествената персонална хигиена, пазете родителите, възрастните и уязвимите наши сънародници. Това е всичко, което можем и би трябвало да вършим в този момент.

Ние българите сме претърпели доста по-тежки исторически провокации, ще преживеем и това, без подозрение. Няма място за суматоха и нервности.

С дисциплинираност, персонална отговорност, персонален образец и съзнание.

Това е. България над всичко! Да живее България! ", написа Джамбазки. 



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР